Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mei
18

Holland High Tech Event 2015

Holland High Tech organiseert op donderdag 28 mei 2015 het landelijke Holland High Tech Event. Tijdens dit evenement wordt u bijgepraat over de stand van zaken binnen de Topsector HTSM (High Tech Systemen en Materialen). Naast de presentaties van behaalde successen is er veel ruimte in het programma om nieuwe contacten te leggen. U kunt zich aanmelden via het registratieformulier. Klik hier voor meer informatie en het programma.

De topsector High Tech Systemen en Materialen (HTSM) omvat een aantal nauw met elkaar verweven maakindustrieën: de machine- en systeemindustrie, automotive, lucht- en ruimtevaart en materialen inclusief staal. Kennis op het gebied van materialen en fotonica/optica speelt hierbij een steeds belangrijkere rol; ICT maakt een integraal onderdeel uit van de ontwikkelingen in dit veld. De topsector high tech is hiermee een belangrijke “enabler” voor veel andere toepassingssectoren zoals energie, chemie, life sciences en food.


De topsector HTSM heeft de Stichting Topconsortium voor Kennis en Innovatie (TKI HTSM) opgericht om de publiek-private samenwerking binnen deze topsector vorm te geven. Het TKI is gehuisvest bij de Stichting FOM.

Terug naar overzicht