Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
18

WBSO/RDA tijdig aanvragen in verband met Hemelvaart

Bedrijven, die (ook) vanaf 1 juli van de WBSO/RDA gebruik willen maken, kunnen hiervoor nog tot en met 31 mei 2014 een aanvraag indienen. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) adviseert, hier niet tot de laatste dag mee te wachten. In verband met Hemelvaart, 29 mei, is RVO.nl enkele dagen gesloten. De adviseurs van het Klant Contact Centrum zijn tot en met 28 mei telefonisch bereikbaar.

Aanvragen kunnen eenvoudig via internet worden ingediend. Dit kan zowel online, via het eLoket, als offline, via een aanvraagprogramma dat op de eigen pc kan worden geïnstalleerd. Voor het indienen van een WBSO/RDA aanvraag moet men zich online kunnen identificeren, via een eHerkenningmiddel met betrouwbaarheidsniveau 2+ (EH2). Tot en met 30 juni is identificatie met een certificaat ook nog mogelijk. Meer informatie over het indienen van een aanvraag is hier te vinden.

De deadline van 31 mei is uitsluitend van toepassing op bedrijven. Zelfstandigen kunnen nog tot en met 30 september een WBSO/RDA aanvraag voor 2014 indienen.

Terug naar overzicht