Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jan
18

Flink minder budget voor Zuid-Hollandse MIT-regeling

Met de regeling, de Zuid-Hollandse invulling van de landelijke regeling MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT), wordt innovatie in het Zuid-Hollandse midden- en kleinbedrijf (mkb) gestimuleerd die nodig is voor de transitie naar een duurzame, digitale en inclusieve economie.

De regeling heeft twee instrumenten, namelijk haalbaarheidsprojecten (maximaal € 20.000 subsidie) en R&D-samenwerkingsprojecten (maximaal € 350.000 subsidie). Van het subsidieplafond komt maximaal 30% beschikbaar voor haalbaarheidsprojecten en minimaal 70% beschikbaar voor R&D-samenwerkingsprojecten.

De regeling zal vanaf medio april 2024 opnieuw worden opengesteld voor het indienen van aanvragen. Het nu vastgestelde subsidieplafond voor 2024 alsmede de nog vast te stellen deelplafonds en aanvraagtijdvakken voor beide instrumenten zullen later dit jaar officieel worden gepubliceerd in het Provinciaal Blad.

Zie ook: https://www.zuid-holland.nl/politiek-bestuur/bestuur-zh/gedeputeerde-staten/besluiten/besluit/subsidieplafond-2024-subsidieregeling-mkb-innovatiestimulering-topsectoren-zuidh

Terug naar overzicht