Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

dec
17

Drenthe stelt subsidieplafond en aanvraagperiode kwaliteitsimpuls natuurbeheer 2013 vast

Drenthe heeft twee subsidieplafonds voor de Subsidieregeling Kwaliteitsimpuls natuur en landschap (SKNL) voor 2013 vastgesteld. Er zijn uitsluitend nieuwe bedragen bekend gemaakt voor het onderdeel functieverandering; realisatie van een natuurbeheertype door de omzetting van landbouwgrond in natuurterrein. Of er voor de overige onderdelen van de SKNL nog een subsidieplafond wordt vastgesteld, is nog niet bekend.

Er is een subsidieplafond van € 1,2 miljoen vastgesteld voor aanvragen op kadastrale percelen, gemeente Vledder, sectie F. Voor aanvragen op kadastrale percelen gemeente Eelde, sectie E, is een subsidieplafond van € 400.000 vastgesteld. De aanvraag is slechts van toepassing op een beperkt aantal sectienummers E en F binnen de genoemde gemeenten. Zie voor meer informatie het Provinciaal blad.

De SKNL is een onderdeel van het subsidiestelsel Natuur en landschapsbeheer (SNL). Deze regeling heeft betrekking op de subsidieverordening Natuur en Landschapsbeheer waarmee subsidie wordt verstrekt voor investeringen in Natuur en Landschap.

Terug naar overzicht