Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

sep
17

Top gemaakt: bijeenkomst voor kunstenaars en ontwerpers in Nederland en Vlaanderen

Op 2 en 3 oktober 2014 wordt in Tilburg Top gemaakt georganiseerd, een programma van werkplaatsen in Nederland en Vlaanderen, voor kunstenaars en ontwerpers in alle disciplines. Het programma van dag 1 bestaat uit lezingen en best practices, het programma van dag 2 uit workshops en werkgroepen.

De workshops zijn niet alleen bedoeld voor kunstenaars, ontwerpers en architecten. Iedereen die zich bezig houdt met beeldende kunst, design en architectuur in cultuurbeleid kan zich aanmelden. De bijeenkomsten zijn ook relevant voor mensen, die werkzaam zijn bij het vakonderwijs, de overheid en fondsen. De toegang is € 75 (studenten: € 45) voor twee dagen en € 50 (studenten: € 25) voor één dag. Aanmelden kan door het verzenden van een e-mail. Op de website is meer informatie te vinden over het programma.

Top Gemaakt wordt georganiseerd door de werkplaatsen Amsterdams Grafisch Atelier, Sundaymorning@EKWC, Beeldenstorm en Frans Masereel Centrum in samenwerking met DutchCulture | TransArtists, het Textielmuseum en het netwerk van 28 werkplaatsen in Nederland en Vlaanderen.


Op 4 oktober vindt er door heel Nederland een Open Werkplaatsen Dag plaats. Er worden rondleidingen en workshops aangeboden. Dit varieert per werkplaats. De toegang is gratis.

Terug naar overzicht