Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
17

Meer budget voor verduurzamen Noord-Hollandse buurthuizen

Met behulp van het extra geld wil de provincie nog meer maatschappelijke instellingen ondersteunen bij de verduurzaming van hun gebouwen. De verhoging van het subsidieplafond 2024 wordt binnenkort officieel gepubliceerd in het Provinciaal Blad.

Ontzorgingsprogramma Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed
Eigenaren van maatschappelijk vastgoed kunnen – in het kader van Ontzorgingsprogramma Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed – naast de subsidie overigens ook 60 uur hulp krijgen bij het in kaart brengen van hun duurzaamheidsvraagstuk. Ze krijgen daarbij een complete doorlichting van hun pand, een energiescan en maatwerkadvies over verduurzamingmaatregelen.

Ook worden ze in het kader van dit landelijke programma geholpen met het aanvragen van subsidies voor de uitvoering van de maatregelen.

Zie ook: https://www.noord-holland.nl/Actueel/Archief/2024/April_2024/Extra_subsidie_voor_gratis_duurzaamheidsadvies_dorpshuizen en https://www.noord-holland.nl/Bestuur/Gedeputeerde_Staten/Gedeputeerde_Staten/GS_besluitenlijst/2024/GS_besluitenlijst_16_april_2024.pdf

Terug naar overzicht