Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
17

Subsidieregeling Sport Noord-Brabant gewijzigd

Met de subsidieregeling Sport wil de provincie Noord-Brabant de sportinfrastructuur van de provincie versterken. De regeling is op een aantal punten gewijzigd.

Voor de paragrafen Sportaccomodaties voor topsporttraining, Fieldlabs voor (top)sportonderzoek, Gehandicaptensport en Sport voor ouderen vanaf 55 jaar vervalt de eis van een eigen bijdrage van 50% in de kosten. 

Subsidie voor de paragraaf Fieldlabs voor (top)sportonderzoek kan voortaan worden aangevraagd door rechtspersonen. Voorheen konden uitsluitend gemeenten subsidie aanvragen. De indientermijn is vervroegd. De nieuwe deadline voor deze paragraaf is 28 november 2014. Ook het beschikbare budget is aangepast. Er is een subsidie van elk maximaal € 200.000 beschikbaar voor het (ver)bouwen of (her)inrichten van fieldlabs voor hockey, hippische sport, wielrennen, zwemmen, atletiek, turnen of voetbal.

Tenslotte komen binnen de paragraaf Gehandicaptensport en Sport voor ouderen vanaf 55 jaar komen de kosten voor deskundigheidsbevordering voortaan niet meer voor subsidie in aanmerking.

Terug naar overzicht