Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
17

EnerGo: Deadline pre-adviezen verlengd en mogelijk meer budget

TKI EnerGo heeft de deadline voor het aanvragen van pre-adviezen verlengd van 7 april naar 21 april 2014. Reden is dat de publicatie in de Staatscourant later was dan gedacht. Mensen die daardoor de deadline van 7 april niet gehaald hebben, kunnen nu alsnog indienen tot en met Tweede Paasdag.
Verder bestaat de kans, dat het budget van de subsidieregeling behoorlijk wordt verruimd. Naar verwachting wordt rond het paasweekend hierover meer bekendgemaakt.

TKI EnerGO, dat onderdeel is van de Topsector Energie, heeft als doel: innovatie versnellen voor de ontwikkeling en toepassing van energiebesparing en duurzame energie opwekking in de gebouwde omgeving in Nederland en de toegevoegde waarde voor de Nederlandse economie zo groot mogelijk maken. U kunt deelnemer worden in dit netwerk van bedrijven, kennisinstellingen en overheden, voor het delen van kennis en het ontwikkelen en implementeren van innovaties. Met deze partijen heeft TKI EnerGO een innovatieagenda opgesteld (ookwel Innovatiecontract genoemd), gefocust op waar innovatie het grootste verschil kan maken om de gebouwde omgeving uiteindelijk energie neutraal te krijgen.

Terug naar overzicht