Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

sep
16

Resultaten vierde ronde CrossRoads2 Sustainable Energy

Tussen 16 en 30 juni 2021 konden Vlaamse en Zuid-Nederlandse mkb’ers voor de vierde en laatste maal een aanvraag indienen binnen het project CrossRoads2 Sustainable Energy (CR2SE).

Tijdens deze vierde openstelling werden zeven projectaanvragen ingediend en voorgelegd aan de Raad van Advies voor beoordeling en advies. Uiteindelijk werd aan zes projecten een subsidie toegekend, zo is nu bekendgemaakt.

Bij de zeven aanvragen waren zeventien mkb-bedrijven betrokken. Daarvan ontvangen uiteindelijk vijftien bedrijven (acht Vlaamse en zeven Zuid-Nederlandse) een bijdrage van in totaal € 843.350. De gehonoreerde projecten situeren zich in het domein van de high-tech systemen, cleantech, chemie & materialen, bio-economie, logistiek en maintenance.

Kijk voor meer informatie op: https://www.crossroads2.eu/sustainable-energy/nieuws/resultaten-vierde-subsidieronde-crossroads2-sustainable-energy

Over het project
Het doel van het project CrossRoads2 Sustainable Energy is het stimuleren van grensoverschrijdende innovatieprojecten tussen mkb-bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland (Limburg, Noord-Brabant en Zeeland) die een rechtstreekse impact hebben op de CO2-uitstoot in de grensregio.

Terug naar overzicht