Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

sep
16

CEF Transport-call 2021 open: € 7 miljard te verdelen

De European Climate, Infrastructure and Environment Executive Agency (CINEA) heeft een nieuwe oproep gepubliceerd voor de Connecting Europe Facility (CEF). Het gaat om de '2021 CEF Transport call for proposals' (CEF-T-2021).

Vanuit de oproep – die uiteenvalt in 77 deelonderwerpen – komt in totaal € 7 miljard subsidie beschikbaar voor verschillende projecten gericht op het bouwen, uitbreiden en verbeteren van de Europese transportinfrastructuur. Aanvragen kunnen worden ingediend tot en met 19 januari 2022.

Kijk voor meer informatie op: https://cinea.ec.europa.eu/calls-proposals/2021-cef-transport-call-proposals_en en https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-search;freeTextSearchKeyword=cef-t

Over de regeling
Met de Connecting Europe Facility wil de Europese Unie bijdragen aan het aanleggen, ontwikkelen, moderniseren en voltooien van de trans-Europese netwerken in de vervoers-, energie- en digitale sector, alsmede grensoverschrijdende samenwerking op het gebied van hernieuwbare energie faciliteren.

Terug naar overzicht