Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
16

Opnieuw wijzigingen in het Uitvoeringsbesluit subsidies Overijssel

Overijssel heeft nieuwe wijzingen op het Uitvoeringsbesluit subsidies 2011 gepubliceerd. Bestaande paragrafen zijn op bepaalde punten beperkt of grondig gewijzigd. Ook is er een nieuwe paragraaf aan het Uitvoeringsbesluit toegevoegd. Een aantal paragrafen zijn ingetrokken.

Aan Paragraaf 1.1 Algemeen wijzigen een aantal algemene bepalingen.
Van Paragraaf 3.2 Ondersteuning uitvoering Wet maatschappelijke ondersteuning wijzigen onder meer de criteria en de volgorde van behandeling: de scoretabel die gebruikt wordt bij het beoordelen van de ingediende aanvragen is aangepast.

De Paragrafen 4.18 Cultuurparticipatie, 4.20 Restauratie Rijksmonumenten, 5.2.6 Collectief particulier opdrachtgeverschap, 5.15 Breedbandinfrastructuur Overijssel en 5.21 Gebiedsontwikkeling Noordoost-Twente 2.0 zijn ingrijpend gewijzigd. Hiervan zijn zowel de begripsbepalingen, als de subsidiabele activiteiten als de criteria waaraan voldaan moet worden in meer of mindere mate aangepast.
Aan een aantal andere paragrafen werden beperkte wijzigingen aangebracht.

Aan het Uitvoeringsbesluit werd bovendien nog een nieuwe paragraaf toegevoegd: Innovatiedriehoek. Zie voor meer details het bericht 'Nieuwe innovatiesubsidie in Overijssel'.
Ingetrokken zijn de paragrafen Duurzaamheidspremie Vereniging van Eigenaren, Duurzaamheidlening Vereniging van Eigenaren, Beheervergoeding rietimpuls 2012/2013 en Kwetsbare jongeren en arbeidsmarkt.

De  wijzigingen treden vanaf 16 april 2015 in werking.
Meer details over de wijzigingen zijn te vinden in het Provinciaal blad van 15 april 2015.

Terug naar overzicht