Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
16

Inschrijftermijn prijsvraag beste vergroeningsproject verlengd

Groene (v)mbo scholen kunnen nog tot en met 28 februari 2015 deelnemen aan de jaarlijkse prijsvraag van de AOC Raad: 'Voorop in de Vergroening'. De inschrijftermijn is verlengd. Het thema voor dit jaar is 'What the food', waarmee gestimuleerd wordt op een ondernemende, innovatieve en duurzame manier voedsel te produceren en te consumeren.

De inzendingen worden onder meer beoordeeld op de bijdrage aan duurzaamheid, het innovatief gehalte, het ondernemerschap en de inzet van jongeren. Ook de mate waarin het project 'geliked' wordt op de bijbehorende Facebookpagina zal meewegen in het eindoordeel van de jury.


Dit jaar zijn er voor het eerst twee prijzen van € 5.000 en twee prijzen van € 2.500 te winnen. Uit de inzendingen zullen vier kandidaten worden genomineerd: 2 vanuit het vmbo en 2 vanuit het mbo. Deze kandidaten presenteren zich in een 'battle' van maximaal 10 minuten op de tweedaagse van het groene onderwijs 'De Groene Ronde' op 9 april in Leeuwarden. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats.

Terug naar overzicht