Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

nov
15

Subsidie voor natuur- en landschapsbeheer weer mogelijk

Van 15 november tot en met 31 december 2012 kunnen agrarisch ondernemers en particuliere natuurbeheerders een aanvraag indienen voor de Subsidie natuur- en landschapsbeheer (SNL), beheerjaar 2013. De volgorde waarin de aanvragen bij Dienst Regelingen binnenkomen bepaalt de verdeling van het beschikbare budget. De aanvragen konden vanaf 1 november jongstleden al digitaal worden ingevuld.

Digitaal invullen heeft een aantal voordelen. De beheereenheden zijn al ingetekend. En tijdens het invullen ziet de aanvrager direct welke mogelijkheden er per beheereenheid zijn. Zo wordt men gewaarschuwd als een beheerpakket niet mogelijk is in het gebied waarvoor een aanvraag wordt ingediend. Bij digitaal invullen wordt direct een ontvangstbevestiging gestuurd. Voor meer informatie over of hulp bij het digitaal invullen kan contact op worden genomen met een van de medewerkers van het DR Loket.

De voorwaarden en budgetten van de SNL zijn per provincie verschillend. Kijk voor meer informatie bij de afzonderlijke regelingen.

Terug naar overzicht