Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

sep
15

Subsidie projecten laatste tender Partners voor Water bekend

Op 25 februari 2014 sloot de laatste tender van de Subsidieregeling Partners voor Water. Voor deze tender zijn 10 projecten geselecteerd voor financiering. Hiervan worden er twee uitgevoerd in de Deltalanden. Vooralsnog zijn er geen nieuwe tenderdata binnen dit programma vastgesteld. Vanaf 2016 geldt waarschijnlijk een nieuw programma, met daarbinnen een nieuwe subsidieregeling.

De projecten die gefinancierd zullen gaan worden onder andere uitgevoerd in India, Indonesië en Turkije. Nadere details over de projecten zullen binnenkort worden gepubliceerd in het overzicht op de website.

Het programma Partners voor Water 2010-2015 richt zich op het bundelen van krachten om de internationale positie van de Nederlandse watersector (overheid, bedrijfsleven, kennisinstituten en NGO’s) te verbeteren en zo een bijdrage te leveren aan de wereldwaterproblematiek. In 2011 is het programma Partners voor Water van start gegaan met de subsidieregeling Wereldwijd werken met water. Hiermee wordt subsidie verstrekt voor een:
• milieu-haalbaarheidsproject;
• pilotproject;
• of een combinatie van een pilotproject met een kennisversterkingsproject.

Terug naar overzicht