Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

aug
15

SCI opent nieuwe oproep Professionalisering Ontwerppraktijk

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie (SCI) heeft de Open Oproep Professionalisering Ontwerppraktijk #5 gepubliceerd.

Met deze oproep wil het fonds professionalisering van ontwerpers en ontwerpstudio's binnen het vakgebied vormgeving stimuleren.

Ontwerpers en studio's kunnen subsidie aanvragen voor het ontwikkelen van een strategie om tot een toekomstbestendige praktijk te komen. Het ontwikkelen van een langetermijnstrategie is belangrijk voor een ontwerppraktijk. In een professionele praktijk wordt tijd ingepland voor zowel de artistieke ontwikkeling als voor de ontwikkeling als ondernemer.

De geselecteerde voorstellen ontvangen subsidie op basis van de Deelregeling vormgeving (SCIVORM2017). De maximumbijdrage bedraagt € 7500 per project. Er is budget voor in totaal tien projecten. De bijdrage kan niet worden ingezet voor reguliere bedrijfskosten, het inwinnen van juridisch advies of voor de doorontwikkeling van een bestaand ontwerp.

Voorstellen kunnen tot en met 6 november 2019 worden ingediend.

Voor meer informatie zie: https://stimuleringsfonds.nl/nl/actueel/nieuws/open_oproep_professionalisering_ontwerppraktijk_5/

Terug naar overzicht