Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jul
15

FNO komt met nieuwe call binnen programma Klein Geluk

FNO (voorheen bekend als Fonds NutsOhra) opent volgende maand een nieuwe call voor het programma Klein Geluk, bedoeld voor mensen die langdurig zorg nodig hebben.

De zogeheten 'Klein Geluk call 6 voor materialen, dagbesteding en evenementen' zal van 18 augustus tot en met 22 september 2020 worden opengesteld voor het indienen van aanvragen. Via de call is FNO op zoek naar projecten die de kwaliteit van leven van mensen met een langdurige beperking op het vlak van gezondheid positief beïnvloeden.

Aanvragen kunnen worden ingediend door rechtspersonen of georganiseerde verbanden zonder winstoogmerk, die actief gericht zijn op het verbeteren van kwaliteit van leven van mensen met een langdurige en intensieve zorgbehoefte. Dit kunnen zorgaanbieders zijn, maatschappelijke organisaties, sociaal ondernemers, welzijnsorganisaties, burgerinitiatieven, et cetera. Stichtingen die als primair doel hebben activiteiten te organiseren voor de doelgroep kunnen niet zelfstandig subsidie aanvragen. Een dergelijke aanvraag kan alleen in samenwerking met geïnteresseerde zorginstellingen worden gedaan.

Voor de call is een budget van € 250.000 beschikbaar. Het maximale bedrag dat per project kan worden toegekend, is € 500 per bereikte beneficiant en € 20.000 in totaal, indien minimaal 40 personen uit de doelgroep bereikt worden. Daarnaast wordt matching gevraagd vanuit de eigen middelen van de organisatie.

Zie ook: https://www.fnozorgvoorkansen.nl/klein-geluk/subsidie-aanvragen/

Terug naar overzicht