Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mei
15

Informatiesessie en trainingen ERC Starting and Consolidator grants

Team IRIS van RVO.nl organiseert in juli, september en oktober dit jaar ERC Starting and Consolidator grant trainingsdagen van Horizon 2020. Voorafgaand aan deze trainingen is er in juni een algemene informatiesessie, waarin belangstellenden worden geïnformeerd over de mogelijkheden van het programma. Tijdens de trainingen wordt onder meer informatie gegeven worden over het schrijven van een aanvraag. De voertaal van de trainingen zal Engels zijn.

De informatiesessie is op dinsdag 30 juni 2015. De toegang is gratis. De trainingen vinden plaats op:
• dinsdag 7 juli 2015;
• woensdag 23 september 2015;

• donderdag 1 oktober 2015;

• dinsdag 13 oktober 2015.


De kosten voor de trainingen bedragen € 125. De bijeenkomsten vinden allen plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Deelnemers dienen zich online te registreren. Meer informatie is hier te vinden.

Horizon 2020 is het programma van de Europese Commissie om Europees onderzoek en innovatie te stimuleren. Horizon 2020 is de opvolger van het Zevende Kaderprogramma (KP7) en loopt van 1 januari 2014 tot en met 31 december 2020. Het programma is bestemd voor kennisinstellingen, bedrijven en individuele wetenschappelijke onderzoekers. Het biedt de mogelijkheid tot de financiering van een innovatief project, het aantrekken of behouden van onderzoekers, het versterken van uw internationale netwerk en het opdoen van nieuwe kennis en expertise.

Terug naar overzicht