Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
15

Openstelling 2e ronde MKB innovatiestimulering in de Topsectoren (MIT) gepubliceerd

In deze tweede ronde wordt de regeling opengesteld voor de topsectoren Creatieve industrie, Life Sciences & Health, Logistiek, Water, Energie en Chemie met doorsnijdend thema Biobased. De publicatie start met het rectificeren van een kleine verschrijving in de publicatie voor de eerste ronde. In deze ronde kunnen aanvragen worden ingediend voor de topsectoren Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en Hightech Systemen & Materialen inclusief het doorsnijdende thema ICT.

U kunt als MKB-ondernemer maar één aanvraag indienen per openstellingsperiode. U moet dus vooraf bepalen voor welke topsector en welk instrument u aan aanvraag indient. In het overzicht MIT-regeling instrumentenkeuze en budgetverdeling vindt u de beschikbare mogelijkheden voor de eerste ronde. In de vandaag gepubliceerde wijziging in de Staatscourant vindt u de beschikbare mogelijkheden voor de tweede ronde.

Aanvragen voor de eerste ronde kunnen worden ingediend van 15 mei tot en met 1 juli 2013. Aanvragen voor de tweede ronde kunnen worden ingediend van 22 mei tot en met 1 juli 2013.

Terug naar overzicht