Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
14

New Venture schrijft businessplancompetitie uit

New Venture nodigt start-ups uit om deel te nemen aan hun businesplancompetitie. De competitie bestaat uit drie rondes waarin een idee wordt uitgewerkt tot een concept waarmee de markt betreden kan worden. In de eerste ronde wordt het idee ingediend. In de tweede ronde wordt de haalbaarheid getoetst en in de derde ronde wordt het complete businessplan uitgewerkt.

Aan het ondersteuningsprogramma van de competitie kan worden deelgenomen door individuen of teams van individuen. Deelname aan de eerste ronde is kosteloos. Vanaf de tweede ronde betaal je per team € 50 voor het boek 'Starting Up - Achieving success with professional business planning', dat als leidraad gebruikt wordt voor de wedstrijd. In de laatste ronde worden de beste inzendingen beloond met € 20.000.

De sluitingsdatum voor de eerste ronde is 22 oktober 2013. Deelnemers die de deadline van ronde 1 gemist hebben, kunnen onder voorwaarden alsnog instromen in ronde 2. De sluitingsdatum voor deze ronde is 28 januari 2014. Deelnemers hoeven na hun eerste aanmelding zich niet voor volgende ronden in te schrijven.

Terug naar overzicht