Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

sep
14

Subsidie campussen Zuid-Holland weer open voor aanvragen

De provincie Zuid-Holland heeft een nieuwe openstelling en bijbehorende deelsubsidieplafonds gepubliceerd voor de Subsidieregeling campussen Zuid-Holland (CAMPUSZH).

Met de regeling wil de provincie bijdragen aan de versterking en doorontwikkeling van een aantal Zuid-Hollandse campussen (Leiden Bio Science Park, TU Delft Campus en Space Campus Noordwijk). Subsidie kan worden verstrekt voor het realiseren van onderzoeksinfrastructuur, de bouw en het upgraden van campusfaciliteiten, alsmede de exploitatie van een campus.

De regeling wordt van 1 oktober tot en met 31 december 2021 opnieuw opengesteld voor het indienen van aanvragen. Voor deze al aangekondigde nieuwe openstelling is in totaal € 2.460.000 beschikbaar, waarvan:

  • € 750.000 voor § 2. Onderzoeksinfrastructuur campus Leiden Bio Science Park en § 3. Bouw, upgrade en exploitatie van de campus Leiden Bio Science Park;
  • € 750.000 voor § 2a. Onderzoeksinfrastructuur campus TU Delft Campus en § 3a. Bouw, upgrade en exploitatie van de campus TU Delft Campus;
  • € 1.140.000 voor § 4. Onderzoeksinfrastructuur Space Campus Noordwijk en § 5. Bouw, upgrade en exploitatie van Space Campus Noordwijk.

Terug naar overzicht