Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
14

22 april event Eurostars call Nederland-Zuid Korea

RVO organiseert op woensdag 22 april a.s. in samenwerking met het Zuid Koreaanse KIAT een informatiebijeenkomst over de call die Nederland in mei dit jaar lanceert samen met Zuid Korea onder het Eurostars 2 programma. Het gaat om een gezamenlijke call voor innovatief onderzoek en innovatie projecten. De deadline is 17 september 2015. De bijeenkomst vindt plaats in Den Haag van 16.15 tot 18.00.

De call Nederland-Zuid Korea richt zich vooral op het ontwikkelen van innovatieve producten en toepassingen binnen de volgende vier aandachtsgebieden:

• IT and convenient life (Smart City, IoT, Smart Transportation, Big Data, etc);
• Healthy society into action (Bio, Medicines, Medical devices, Personalized healthcare, etc.);

• Safe and secure societies of tomorrow (Personal information protection, Information security, Natural disaster prevention, etc.);

• Sustainable living for a greener future (Green tech, Renewable energy, Energy harvesting, etc.).


Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan door een mail te sturen aan teamiris@rvo.nl met als onderwerp 'Eurostars Zuid Korea 22 april' onder vermelding van uw naam, organisatienaam en e-mailadres.

Eurostars is een Europees innovatieprogramma waarmee het ministerie van Economische Zaken en de Europese Commissie onderzoekuitvoerende MKB'ers willen stimuleren om marktgerichte technologische ontwikkeling uit te voeren.

Terug naar overzicht