Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
14

ZonMw publiceert oproep Duurzame uitwisseling tussen onderwijs en praktijk in het kader van verward gedrag

Bij ZonMw kunnen tot en met 21 mei 2019 aanvragen worden ingediend voor de oproep Leernetwerken: Duurzame uitwisseling tussen onderwijs en praktijk in het kader van verward gedrag. Doel is om regionaal een duurzame uitwisseling tussen onderwijs en praktijk te realiseren door het opzetten van innovatieve samenwerkingsverbanden. De subsidie wordt verstrekt voor nieuwe leernetwerken of de uitbreiding van bestaande leernetwerken. Er is een budget beschikbaar van maximaal € 800.000.

Per project is de maximale subsidie € 100.000 voor een periode van 24 maanden. Onderwijsinstellingen worden uitgenodigd om namens het beoogde leernetwerk van onderwijs- en praktijkinstellingen subsidie aan te vragen. Leernetwerken zijn innovatieve samenwerkingsverbanden tussen hogescholen, mbo's en praktijkinstellingen. Binnen de leernetwerken wordt een gezamenlijk leerproces in gang gezet, waarbij bestaande kennis en expertise vertaald wordt naar structurele toepassing in opleiding en praktijk.

 

Op 4 april organiseert ZonMw 11.00 uur tot 12.30 uur. Tijdens de webinar wordt meer informatie gegeven over de oproep en is er de gelegenheid om vragen te stellen. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via dit formulier.

Terug naar overzicht