Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
14

Tweede evaluatierapport ESF Duurzame inzetbaarheid regio's en sectoren

Uitvoering Van Beleid meldt dat er een rapport is gepubliceerd dat verslag doet van de tweede fase van de evaluatie van het ESF-onderdeel Duurzame inzetbaarheid regio's en sectoren.

Het rapport gaat over de uitgevoerde activiteiten, de opgeleverde producten en de effecten van de projecten die binnen dit onderdeel zijn uitgevoerd.

Uit de evaluatie blijkt dat de projecten veel kennis en inzicht hebben opgeleverd over de problematiek van duurzame inzetbaarheid in de sectoren. Verder hebben de projecten bijgedragen aan de bewustwording onder werkgevers en werknemers. Ook is er binnen de projecten een breed scala aan beleidsacties op het terrein van duurzame inzetbaarheid binnen bedrijven uitgevoerd. Bijna alle projecten krijgen een vervolg en hebben de resultaten verspreid binnen de sector of regio.

Kijk voor meer informatie en het volledige evaluatierapport op: https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/actueel/nieuws/2020/02/14/tweede-tussenrapport-evaluatie-duurzame-inzetbaarheid-regios-en-sectoren

Duurzame inzetbaarheid regio's en sectoren
In het kader van dit onderdeel van de Subsidieregeling ESF 2014-2020 (ESF) hebben Onderwijs & Ontwikkelingsfondsen (O&O-fondsen) en samenwerkingsverbanden van sociale partners subsidie kunnen aanvragen voor brede (inter)sectorale of regionale plannen die leiden tot beleidsvorming, onderzoek, monitoring, pilots of voorlichting ter bevordering van de duurzame inzetbaarheid van werkenden.

Terug naar overzicht