Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jul
13

Oproep voor de Nationale Sportinnovator Prijs 2020

ZonMw heeft de subsidieoproep 'Nationale Sportinnovator Prijs 2020 – Toptraining' gepubliceerd.

Het doel van de oproep in het kader van het programma Sportinnovator (SPORTINNO) is om innovaties te stimuleren die de coach helpen in het optimaliseren van topsporttraining. De innovatie stoelt op (wetenschappelijke) kennis en/of technologie en maakt dit op een nieuwe en innovatieve manier toepasbaar voor coaches en topsporters. Het moet tot concrete innovaties (product of dienst) leiden die direct toepasbaar zijn voor coaches die met topsporters werken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan innovaties voor optimaal herstel of het geven van feedback. Er moet potentie zijn om op te schalen en economisch rendement te genereren. Daarnaast heeft de innovatie de potentie om de inspirerende/maatschappelijke waarde van topsport te versterken.

Het doel van de te honoreren projecten is het (door)ontwikkelen en testen van nieuwe of verbeterde producten of diensten. Dit mogen ook bestaande nog door te ontwikkelen producten en/of diensten uit het buitenland of andere sectoren zijn die het verschil kunnen maken in de topsporttraining. Het eindresultaat van de projectperiode is minimaal het (door)ontwikkelen en testen van een prototype in een reële omgeving.

Voor de Nationale Sportinnovator Prijs 2020 is in totaal een bedrag van € 250.000 beschikbaar. Per aanvraag kan maximaal € 50.000 worden aangevraagd. Cofinanciering is verplicht: het samenwerkingsverband dient ten minste 15% van het totale projectbudget bij te dragen (in cash of in kind).

Aanvragen kunnen tot en met 22 september 2020 (14.00 uur) worden ingediend via ProjectNet.

Kijk voor meer informatie op: https://www.zonmw.nl/nl/subsidies/openstaande-subsidieoproepen/detail/item/nationale-sportinnovator-prijs-2020-toptraining/

Terug naar overzicht