Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
13

Inschrijving Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering 2015 geopend

Bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) kunnen tot en met 14 mei 2015 aanvragen op nationaal niveau worden ingediend voor de European Enterprise Promotion Awards. Met deze prijs beloont de Europese Commissie Initiatieven van nationale, regionale of lokale overheden en publiek-private partnerschappen die ondernemerschap, en vooral het midden- en kleinbedrijf, vooruit te helpen. Het initiatief moet al minimaal twee jaar worden uitgevoerd.

U kunt een award winnen in één van de zes categorieën. Een organisatie kan in iedere categorie één of meer nationale, regionale of lokale programma's aanmelden.
Dit jaar zullen de nationale voorrondes plaatsvinden op 28 mei 2015 in Den Haag. Als u namens Nederland wordt genomineerd, krijgt u de kans om uw project op de EEPA bijeenkomst in Luxemburg te presenteren.

De Awards-verkiezing bestaat uit twee fasen: ieder land houdt zijn eigen nationale Awards-verkiezing voor de zes categorieën. Vervolgens selecteert een gerenommeerde Europese jury de beste inzendingen voor elk van de categorieën en de winnaar van de Grote Prijs van de Jury.

Terug naar overzicht