Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
13

ZonMw-oproep Talentprogramma Klinische Fellows opnieuw open

ZonMw heeft besloten de subsidieoproep voor de eerste fase van het programma Klinische Fellows 2019 opnieuw open te stellen voor projectideeën.

De subsidieoproep sloot op 9 januari 2020. Maar door onduidelijkheid over één van de eisen waaraan aanvragers moeten voldoen, is besloten de oproep opnieuw open te stellen. De nieuwe deadline voor het indienen van projectideeën is 14 april 2020.

ZonMw was bij het in behandeling nemen van de aanvragen uitgegaan van de variant waarbij alleen medisch specialisten met een afgeronde opleiding per sluitingsdatum konden indienen. In de tekst van de oproep staat echter dat medische specialisten in opleiding, waarvan de registratie tot specialist voor de start van het project vastgesteld is (uiterlijk begin april 2021), ook in aanmerking komen. ZonMw zal deze ruimere eis nu ook hanteren voor de aanvragen die tot 14 april 2020 ingediend kunnen worden.

Voor aanvragers die al een projectidee hebben ingediend, geldt dat zij later vernemen of ze hun projectplan mogen uitwerken tot een volledige aanvraag. Zoals de planning er nu uitziet, zal de uitslag van de projectidee-fase rond 8 juli 2020 worden bekendgemaakt. De deadline voor het indienen van uitgewerkte aanvragen is 15 september 2020, 14.00 uur.

Zie voor meer informatie: https://www.zonmw.nl/nl/actueel/nieuws/detail/item/subsidieoproep-klinische-fellows-opnieuw-open-voor-projectideeen/

Terug naar overzicht