Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
13

Openstelling voor Global Stars-projecten met partners uit India

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) stelt de regeling Internationaal innoveren (IISIO) open voor Global Stars-innovatieprojecten met samenwerkingspartners uit India.

De openstelling loopt van 17 februari tot en met 30 juni 2020 en kent een subsidieplafond van € 925.000. Met behulp van de openstelling wordt het mogelijk gemaakt dat Nederlandse partijen ondersteund worden voor hun deelname aan Global Stars-innovatieprojecten met partners uit India.

Het Global Stars-programma faciliteert innovatieprojecten die uitgevoerd worden door deelnemers die gevestigd zijn in Nederland (eventueel aangevuld met andere deelnemers die gevestigd zijn in een ander land dat is aangesloten bij het EUREKA-netwerk) samen met ten minste één deelnemer die gevestigd is in een land dat geen lid is van het EUREKA-netwerk.

Voor iedere deelnemer geldt dat deze subsidie moet aanvragen in het land waar deze gevestigd is. Het land van herkomst ondersteunt de desbetreffende deelnemer als deze zowel voldoet aan de voorwaarden die opgenomen zijn in de internationale Global Stars-innovatiecall als aan de nationale voorwaarden.

Het maximale subsidiebedrag voor Nederlandse deelnemers aan Global Stars-innovatieprojecten is € 350.000.

Zie ook: https://www.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-8536.html en https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/globalstars-stimulering-marktgerichte-rd-met-partners-buiten-europa

Terug naar overzicht