Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jun
12

RVO langer bereikbaar voor vragen over gecombineerde opgave

De gecombineerde opgave kan nog tot en met 15 juni worden ingediend. In deze laatste dagen wordt een grote drukte verwacht. RVO heeft daarom besloten, de openingstijden van het callcenter ter verruimen. Op vrijdag 12 juni kan er gebeld worden tot en met 22.00 uur. De openingstijden op zaterdag 13 en zondag 14 juni zijn van 08.30 tot 17.00 uur. Maandag is het callcenter van 8.30 tot middernacht geopend. Het callcenter is te bereiken op nummer 088-0424242.

Indienen is dag en nacht mogelijk. Om te voorkomen dat het systeem overbelast raakt en daardoor niet meer toegankelijk is, kan slechts een maximaal aantal tegelijkertijd de gecombineerde opgave doen. De grootste drukte wordt overdag verwacht. Geadviseerd wordt om, indien mogelijk, de opgave vóór 10.00 uur of ná 16.00 uur te doen.

De Gecombineerde opgave is een gezamenlijke opgave voor de landbouwtelling, mestwetgeving en de subsidieaanvragen voor het Gemeenschappelijk landbouwbeleid. Ook kan men uitbetaling aanvragen van de toeslagrechten en subsidie agrarisch natuurbeheer (SNL-A). In het onderdeel Subsidies kunt u een aanvraag doen voor:

• Agrarisch natuur- en landschapsbeheer (SNL-A);

• Betalingsrechten;

• Graasdierpremie;

• Premie jonge landbouwers;

• Tegemoetkoming premie brede weersverzekering 2015.

Terug naar overzicht