Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mei
12

€ 25 miljoen steun voor Natura 2000 gebieden Limburg

Subsidie kan worden aangevraagd door rechtspersonen en natuurlijke personen. De rechtspersoon dan wel natuurlijke persoon in kwestie dient krachtens eigendom dan wel een ander zakelijk recht of publiekrechtelijke bevoegdheid zeggenschap te hebben over de grond(en) waarop of waaraan de maatregelen waarvoor subsidie wordt aangevraagd, worden getroffen of de rechtspersoon dan wel natuurlijke persoon heeft schriftelijke toestemming ontvangen van de eigenaar(s) van de grond/gronden om deze te mogen gebruiken.

Subsidie kan worden aangevraagd voor de uitvoering van de maatregelen die limitatief zijn opgenomen in het Hoofdrapport voor de Natura 2000 gebieden van de Nederlandse provincie Limburg.

De subsidie bedraagt maximaal 100% van de totale subsidiabele projectkosten en kan variëren van minimaal € 50.000 tot maximaal € 10 miljoen per aanvrager.

Aanvragen kunnen van 17 mei 2022 tot en met 1 oktober 2022 worden ingediend bij de provincie Limburg. Het te verdelen subsidiebudget bedraagt € 25 miljoen.

Terug naar overzicht