Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
12

3 april matchmaking bijeenkomst Topsector Water & Maritiem: Blauwe route

Op 3 april organiseren NWO en de Topsector Water & Maritiem een matchmakingsevenement in Utrecht voor de call 'Topsector Water & Maritiem: Blauwe route'. Doel van de bijeenkomst is het verstrekken van informatie over de nieuwe call en het bij elkaar brengen en verbinden van onderzoekers van kennisinstellingen en mogelijk private en/of publieke partners. Deadline voor het aanmelden is 27 maart a.s.

De bijeenkomst is vooral bedoeld voor mogelijke toekomstige aanvragers, private en publieke onderzoekspartners, non-profit organisaties en beleidsmedewerkers die interesse hebben in of betrokken zijn bij vraagstukken uit de ‘Blauwe route’.

 

Het evenement vindt plaats bij NWO in Utrecht van 9.45 uur tot 13.30 uur. De bijeenkomst gaat alleen door bij meer dan 20 aanmeldingen voor de deadline van 27 maart. Aanmelden kan via het formulier. Voor meer informatie over deze matchmakingsbijeenkomst, kunt u een mail sturen aan brc@nwo.nl.

 

De call 'Topsector Water & Maritiem: Blauwe route' call richt zich op fundamenteel en op toepassing gericht onderzoek dat de maatschappelijke vraagstukken uit de 'Blauwe route' van de NWA adresseert.

Terug naar overzicht