Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
12

Aanmelden kandidaten Jos Brink Prijs weer mogelijk

Tot en met 28 februari 2013 is het nog mogelijk, kandidaten aan te melden voor de Jos Brink Prijs en de Innovatieprijs. De Jos Brink Prijs is een oeuvre prijs en een kroon op het werk van een persoon, groep of instelling die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de emancipatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuele mannen en vrouwen en transgender personen (LHBT-personen). De prijs bestaat uit een kunstvoorwerp en een bedrag van € 10.000. 

De Innovatieprijs is een aanmoediging voor een groep, persoon of instelling die zich op een inspirerende manier inzet voor de sociale acceptatie van homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgender personen. De prijs bestaat uit een bedrag van € 1.000.

Kandidaten kunnen worden voorgedragen door het nominatieformulier voor de Jos Brink Prijs of het nominatieformulier voor de Innovatieprijs in te vullen.

De prijzen worden uitgereikt op 17 mei tijdens de International Day against homophobia (IDAHO) in theater Diligentia in Den Haag, door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. 

Terug naar overzicht