Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mei
11

RVO verruimt openingstijden callcenter voor Gecombineerde opgave

RVO heeft de openingstijden van het callcenter voor het indienen van de Gecombineerde opgave voor agrarische ondernemers tijdelijk aangepast. Tot en met 15 mei is het callcenter op werkdagen én op Hemelvaartsdag te bereiken van 8.30 tot 22.00 uur. Aangegeven wordt dat het tussen 10.00 en 11.00 uur erg druk is aan de telefoon en dat aanvragers hier rekening mee dienen te houden.

Ook op de website kan het de komende periode erg druk worden. RVO verwacht vooral op 14 en 15 mei en 14 en 15 juni grote drukte. Aangeraden wordt om deze momenten te vermijden, om oponthoud te voorkomen.
De indieningstermijn voor de Gecombineerde opgave is uitgesteld tot 15 juni 2015, maar RVO adviseert om toch vóór 15 mei in te dienen.

De Gecombineerde opgave is een gezamenlijke opgave voor de landbouwtelling, mestwetgeving en de subsidieaanvragen voor het Gemeenschappelijk landbouwbeleid. Ook kan men uitbetaling aanvragen van de toeslagrechten en subsidie agrarisch natuurbeheer (SNL-A). In het onderdeel Subsidies kunt u een aanvraag doen voor:
• Agrarisch natuur- en landschapsbeheer (SNL-A);
• Betalingsrechten;
• Graasdierpremie;
• Premie jonge landbouwers;
• Tegemoetkoming premie brede weersverzekering 2015.

Terug naar overzicht