Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
10

Innovatievouchers voor gezonde en vitale initiatieven in Zeeland

De provincie Zeeland gaat een aantal innovatievouchers verstrekken om projecten op het gebied van gezondheid en vitaliteit verder te helpen.

Ondernemers hebben de komende zes weken de tijd om een aanvraag in te dienen. Het uiteindelijke doel is Zeeland aantrekkelijk te maken voor inwoners en gasten.

Met de innovatievouchers krijgen ondernemers 50% van de kosten vergoed (tot maximaal € 2500) om hun innovatieve ideeën op het gebied van recreatie, toerisme, natuur, beweging, voeding of vitaliteit verder te helpen. Bedrijven kunnen de vouchers inzetten om advies in te winnen, bijvoorbeeld bij het opstellen van een business- of financieringsplan, bij de conceptontwikkeling voor een nieuw product of dienst, voor ruimtelijk advies, een marktanalyse of communicatiestrategie. Er zijn maximaal tien vouchers te verdelen.

De ideeën die in aanmerking kunnen komen voor de innovatievouchers moeten voldoen aan een aantal criteria. Zo moet het initiatief een samenwerking tot stand brengen in verschillende sectoren, moet het duurzaam zijn en passen bij de Zeeuwse natuurlijk omgeving. De vouchers zijn aan te vragen via https://www.gezondinzeeland.nl/

Meer informatie over de innovatievouchers en de voorwaarden zijn te vinden op: https://www.zeeland.nl/ruimte/gezond-zeeland/innovatievouchers-voor-gezondevitale-initiatieven en https://www.zeeland.nl/actueel/innovatievouchers-voor-gezondevitale-initiatieven

Terug naar overzicht