Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
10

Topsector logistiek roept op tot deelname aan Nationale Wetenschapsagenda

Het thema Logistiek en aanpalende vakgebieden moeten sterk vertegenwoordigd zijn in de Nationale Wetenschasagenda (NWA), aldus het Topteam Logistiek. Een goede aansluiting tussen de NWA en de innovatieagenda van de Topsector Logistiek vindt zij van groot belang. De Topsector roept belangstellenden dan ook op om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de NWA. Dit is mogelijk tot en met 30 april. De agenda bundelt de thema’s waarop de wetenschap zich de komende jaren zal gaan richten. Het Topteam Logistiek wil daarbij het volgende adviseren:


Dien zowel brede overkoepelende vragen in relatie tot logistiek als vragen namens een bedrijf, onderzoeksgroep, faculteit of instituut en individuele vragen in.
Vragen namens een groep bedrijven, academische onderzoeksgroepen en bijhorende consortia van bedrijven worden van harte aangemoedigd;

Mede om te kunnen bepalen welke (aanvullende) bijdragen door het Topconsortium voor Kennis en Innovatie (TKI) Logistiek relevant zijn, is het verzoek om een kopie van de ingediende vraag/vragen te sturen;

Maak gebruik van de mogelijkheden, relevant en aansprekend beeldmateriaal ter ondersteuning van uw vraag/vragen in te zenden.


Meer informatie is te vinden in de Wetenschapsagenda.

Terug naar overzicht