Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
10

OP-Oost: geen budget meer voor 'Slimme CO2-reductie' Overijssel

De Managementautoriteit Oost-Nederland heeft een update gepubliceerd van het beschikbare budget voor de Beleidsregel Operationeel Programma EFRO Oost-Nederland 2019 (BOPOOST19). De update betreft de stand van zaken per 10 februari 2020.

De regeling staat sinds 16 mei 2019 open voor het indienen van subsidieaanvragen met betrekking tot de onderdelen 'Slimme CO2-reductie' en 'Grote R&D-samenwerkingsprojecten'. Voor beide onderdelen gelden aparte subsidieplafonds voor Gelderland en Overijssel. In totaal zijn er dus vier verschillende plafonds, waarvan er nu één bereikt is, namelijk het Overijsselse plafond voor 'Slimme CO2-reductie'.

Bij het Overijsselse budget voor slimme CO2-reductie – dat in het vorige budgetoverzicht op 'mogelijk bereikt' stond – meldt de managementautoriteit dat er geen ruimte meer is. Het advies is dan ook om niet meer in te dienen maar contact op te nemen met de managementautoriteit. Bij de overige onderdelen/plafonds is er sowieso nog ruimte om aanvragen in te dienen. Dit kan tot en met 31 maart 2020.

Kijk voor meer informatie op: http://www.op-oost.eu/bestanden/Documenten/OP-Oost/Actueel/10-02-2020%20plafondbestand.pdf

Over de regeling
Met de Beleidsregel Operationeel Programma EFRO Oost-Nederland 2019 wordt uitvoering gegeven aan het Operationeel Programma EFRO Oost-Nederland (OPOOST).

Terug naar overzicht