Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
9

10e editie TNO Small business innovation programme geopend

TNO nodigt MKB-ondernemers uit voor de nieuwe ronde van zijn Small business innovation programme. Op 30 september 2014 is de nieuwe TNO SBIR ronde van start gegaan tijdens het event ‘Technologie zoekt Ondernemer’. Heeft u belangstelling voor een idee, dan kunt u zich tot en met 23 oktober 2014 aanmelden om mee te dingen naar een van de opdrachten.

Inhoudelijke informatie over de ideeën kunt u raadplegen op de website. Heeft u belangstelling voor een idee dan kunt u zich, tot en met 23 oktober, aanmelden. U ontvangt dan vertrouwelijke achtergrondinformatie bij het productidee.

Het TNO SBIR programma legt de focus op het beter benutten van bestaande en bij TNO ontwikkelde kennis en productideeën. Het programma bestaat uit drie fasen:
• een haalbaarheidsstudie rond een productidee (de bijdrage is maximaal € 25.000. Daarnaast ontvangt de aanvrager ondersteuning door TNO ter waarde van € 7.500);
• uitontwikkelen van het productidee (de bijdrage is maximaal € 250.000. Hiervan is € 75.000 renteloos krediet en € 50.000 ondersteuing door TNO);
• produceren en vermarkten van het productidee (voor deze fase is geen financiële bijdrage van TNO beschikbaar).
De aanvrager is bereid om alle drie de fasen te doorlopen.

Terug naar overzicht