Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

sep
9

Nieuwe aanvraagronde open voor voorbereidende LIFE-projecten

De Europese Commissie heeft een nieuwe aanvraagronde geopend voor voorbereidende projecten in het kader van het Communautair programma voor het milieu en klimaatactie voor de periode 2014-2020 (LIFE).

Met het LIFE-programma ondersteunt de Europese Unie projecten die passen in het Europese natuur-, milieu- en klimaatbeleid. Te ondersteunen projecten moeten het beleid verder ontwikkelen of in de praktijk brengen.

Voorbereidende projecten betreffen projecten ter ondersteuning van specifieke behoeften voor de ontwikkeling en tenuitvoerlegging van beleid en wetgeving van de EU inzake milieu en klimaat. Aanvragen kunnen worden ingediend door alle in de EU geregistreerde rechtspersonen. De ondersteuning bedraagt maximaal 60% van de subsidiabele kosten.

Aanvragen voor de nu geopende derde aanvraagronde kunnen worden ingediend tot en met 4 november 2019, 11 januari 2020 dan wel 25 maart 2020.

Kijk voor meer informatie op: https://ec.europa.eu/easme/en/section/life/2019-call-proposals-preparatory-projects-third-round

Terug naar overzicht