Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

aug
9

Nieuwe deadlines Mondriaan Fonds

Het Mondriaan Fonds heeft nieuwe deadlines bekendgemaakt voor de regelingen Werkbijdrage Jong Talent op aanvraag van een opdrachtgever (WJT+)  en Werkbijdrage Bewezen Talent op aanvraag van een opdrachtgever (WBT+). Aanvragen kunnen worden ingediend tot en met 27 september 2013.

WJT+ is bedoeld om initiatieven uit het professionele veld te stimuleren, waardoor talentvolle startende kunstenaars werk tot stand brengen, de zichtbaarheid van dit werk vergroot wordt en een (passend) publiek ervan kennis kan nemen. De regeling is van toepassing op opdrachtgevers die veelbelovende plannen hebben voor een bijzondere samenwerking met een startende kunstenaar, zoals de productie van nieuw werk, het aankopen van werk en het intensief volgen van de kunstenaar en diens werk, waarbij de aanvrager het werk onder de aandacht brengt van een (passend) publiek.

WBT+  is bedoeld voor het stimuleren van initiatieven uit het professionele veld waardoor het werk van kunstenaars met bewezen talent zich verder ontwikkelt tot een betekenisvolle bijdrage en de zichtbaarheid daarvan vergroot wordt en een (passend) publiek kennis kan nemen van het werk. De regeling is van toepassing op een opdrachtgever voor plannen voor een bijzondere samenwerking met een beeldende kunstenaar met bewezen talent, zoals de productie van nieuw werk, het aankopen van het werk en het intensief volgen van het werk van de kunstenaar, waarbij de aanvrager het werk onder de aandacht brengt van een (passend) publiek.

Terug naar overzicht