Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jul
9

Zeven ton voor Zeeuwse cofinanciering OPZuid-call koolstofarme economie

Gedeputeerde Staten (GS) van de provincie Zeeland hebben besloten € 700.000 cofinanciering beschikbaar te stellen voor de OPZuid-call koolstofarme economie.

Dit om meer Zeeuwse aanvragers te stimuleren gebruik te maken van deze OPZuid-call, die loopt van 11 juni tot en met 27 september 2019. In aanmerking voor ondersteuning komen projecten waarbij het merendeel van de activiteiten gericht is op de slimme uitrol van innovatieve koolstofarme technologieën en instrumenten ten gunste van de gebouwde omgeving. Projecten moeten bovendien grotendeels gericht zijn op het testen, demonstreren of de eerste toepassing van innovaties in een operationele omgeving.

Het Zeeuwse cofinancieringsbudget wordt beschikbaar gesteld via de Bijzondere bepalingen voor het verstrekken van cofinanciering voor het Operationeel Programma Zuid-Nederland 2014-2020 (ZOPZUID). Deze regeling zal daarom van 15 juli tot en met 27 september 2019 worden opengesteld voor de cofinanciering van projecten waarbij het merendeel van de activiteiten gericht is op de slimme uitrol van innovatieve koolstofarme technologieën en instrumenten ten gunste van de gebouwde omgeving.

De cofinancieringssubsidie bedraagt maximaal 10% van de subsidiabele kosten tot een maximum van € 375.000.

Kijk voor meer informatie op: https://www.zeeland.nl/vergaderoverzicht-en-activiteiten/besluitenlijst-vergadering-gedeputeerde-staten-van-9-juli-2019 en https://www.zeeland.nl/sites/zl-zeeland/files/wijziging_en_openstelling_subsidieregeling_cofinanciering_opzuid-nederland_2014-2020_voor_call_koolstofarme_economie.pdf

Terug naar overzicht