Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jul
9

Voorlichtings- en afzetbevorderingsacties binnenkort weer geopend

Er kunnen binnenkort weer cofinancieringsaanvragen worden ingediend voor de subsidieregeling Voorlichtings- en afzetbevorderingsacties, voor zowel het onderdeel Binnenmarkt als Derde Landen. De regeling is geopend van 12 augustus tot en met 30 september 2013. De EU vergoedt maximaal 50% van de kosten. De organisator moet minimaal 20% van de kosten voor haar rekening nemen.

De openstelling voor de binnenmarkt is bedoeld voor promotieacties die worden gevoerd in de Europese Gemeenschap. Het gaat bijvoorbeeld om acties op het gebied van public relations, afzetbevordering en reclame. Ook deelname aan een beurs of tentoonstelling komt in aanmerking.

Het doel van de subsidieregeling Voorlichtings- en afzetbevorderingsacties derde landen is het geven van voorlichting over en het bevorderen van de afzet van producten die binnen de EU worden geproduceerd op markten buiten de EU: de zogenaamde "derde landen". Tot de "derde landen" worden gerekend: Zuid-Afrika, Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië, Australië, Bosnië en Herzegovina, China, Zuid-Korea, Kroatië, India, Japan, Kosovo, Montenegro, Noorwegen, Nieuw-Zeeland, Rusland, Servië, Zwitserland, Turkije, Oekraïne.

Terug naar overzicht