Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
9

ZonMw-oproep kennisvouchers Bewegen in het dagelijks leven

Met behulp van een voucher kan een lokaal beweeginitiatief ondersteuning krijgen bij het wegnemen van obstakels. Met een voucher kan de initiatiefnemer expertise inkopen die kan helpen bij het wegnemen van de obstakels. Ook kan een voucher worden ingezet als een organisatie een bestaand lokaal beweeginitiatief voor volwassenen met minder kansen wil adopteren en implementeren op andere plekken in het land en hierbij tegen obstakels aanloopt.

Aanvragen kunnen worden ingediend door lokale beweeginitiatieven die volwassenen met minder kansen stimuleren om meer te bewegen door de dag heen. De voucher kan ingezet worden voor het bekostigen van in te zetten kennis, ervaring en expertise vanuit:

  • lokale beweeginitiatieven die ervaring hebben met het obstakel waar de aanvrager tegenaan loopt;
  • kennisinstellingen;
  • specifieke expertise van adviesbureaus of andere bedrijven.

Voor de oproep is een budget van € 349.986 beschikbaar. De waarde van de voucher is maximaal € 24.999, en heeft een looptijd van 6 tot maximaal 12 maanden.

Aanvragen kunnen tot en met 10 september 2024 worden ingediend via MijnZonMw.

Informatiebijeenkomst
Op 23 mei 2024 (van 11.00-12.00 uur) wordt een online informatiebijeenkomst georganiseerd waarin uitleg wordt gegeven over de subsidieoproep en vragen worden beantwoord. Aanmelden kan via het online aanmeldformulier.

Zie voor meer informatie: https://www.zonmw.nl/nl/nieuws/nieuwe-subsidieronde-kennisvouchers-bewegen-het-dagelijks-leven

Terug naar overzicht