Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
9

RVO organiseert Webinar voor energiebesparing in huurwoningen

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert binnenkort een gratis webinar voor verhuurders die belangstelling hebben voor subsidieregelingen, gericht op energiebesparing in huurwoningen. Tijdens de bijeenkomst wordt informatie verstrekt over de subsidies Stimuleringsregeling energieprestatie huursector (STEP) en Regeling fonds energiebesparing huursector (FEH). De webinar wordt op 28 april gehouden, vanaf 12.30 uur. Deelname is gratis. Inschrijven is mogelijk via deze link. Het online webinar duurt ongeveer 45 minuten en kan live worden gevolgd via internet. De vragen kunnen direct worden gesteld via de chat aan het expertteam STEP en FEH van RVO. U krijgt direct antwoord.

Het programma
is als volgt:

Wanneer komt u in aanmerking voor de STEP-subsidie?

Wanneer komt u in aanmerking voor de FEH-lening?

Aandachtspunten voor het aanvragen van STEP en FEH;

Van energielabel naar Energie-Index.


Met de Regeling fonds energiebesparing huursector wordt een extra impuls gegeven aan investeringen in energiebesparing in de huursector. Woningcorporaties en verhuurders die tenminste vijf woningen renoveren tot zeer energiezuinige woningen kunnen in aanmerking komen voor een lening met lage rente.

De Stimuleringsregeling energieprestatie huursector geeft een extra impuls aan de investeringen in energiebesparing in de bestaande voorraad woningen met een huurprijs onder de huurtoeslaggrens.

Terug naar overzicht