Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jan
9

Infosessie tweede oproep CrossRoads Vlaanderen-Nederland

Na het webinar krijgen geïnteresseerden ook de mogelijkheid om de CrossRoads-adviseurs vragen te stellen over hun projectideeën of hun zoektocht naar partners over de grens.

Kijk voor meer informatie en registratie voor de online infosessie dan wel een persoonlijk gesprek op: https://interregvlaned.eu/nieuws/tweede-oproep-crossroads-vlaanderen-nederland-opent-op-1-maart

Over CrossRoads
Het Interreg-project CrossRoads 2023-2029 heeft als doel het stimuleren van grensoverschrijdende samenwerking rond kansrijke innovaties over de Vlaams-Nederlandse grens.

In aanmerking voor subsidie komen samenwerkingsverbanden die bestaan uit minimaal één mkb-bedrijf uit Zuid-Nederland (de provincies Nederlands-Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland) en één mkb-bedrijf uit Vlaanderen (de provincies Antwerpen, Belgisch Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen).

Subsidie is beschikbaar voor innovatieprojecten die zijn gericht op het ontwikkelen en demonstreren van prototypes van een nieuw proces, product of dienst, met een nadrukkelijke bijdrage aan één of meer van volgende maatschappelijke transitiedomeinen:

  • Duurzaam ondernemen;
  • Duurzame energie;
  • Gezondheid;
  • Industrie 4.0.

De subsidie bedraagt 50% van de subsidiabele kosten, tot maximaal € 250.000 per project.

Terug naar overzicht