Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

dec
8

Trombosestichting - Subsidieronde 2015 wetenschappelijk onderzoek (€ 250.000)

Bij de Trombosestichting Nederland kunnen tot en met 5 januari 2015 subsidieaanvragen worden ingediend voor wetenschappelijk onderzoek. De vraagstelling van het onderzoek dient betrekking te hebben op één of meer problemen relevant voor oorzaken, preventie en bestrijding van trombose. De Trombosestichting neemt uitsluitend aanvragen in behandeling van een maximum totaalbedrag van € 250.000 en een maximumduur van 4 jaar.

Ook wanneer de doelstelling het gebied van de hemostase betreft kan een aanvraag voor subsidie in aanmerking komen.

De projectleider dient ruime ervaring in het wetenschappelijk onderzoek te hebben, tot het verrichten van zelfstandig onderzoek in staat te zijn en tot de vaste staf van het instituut te behoren. De projectleider draagt de wetenschappelijke verantwoordelijkheid voor het project.

De voor het onderzoek geraamde kosten moeten in overeenstemming zijn met het belang dat het onderzoek beoogt te dienen. In principe worden zowel aanvragen van personeel, apparatuur als materiaal in overweging genomen, maar bij de toewijzing wordt beoordeeld in hoeverre zij essentieel zijn voor de uitvoering van het betreffende onderzoek. Reiskosten worden in het algemeen niet vergoed.

Terug naar overzicht