Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
8

RVO en en Milieu Centraal starten met Ervaringenmetenergie.nl en VerbeterUwHuis.nl

De overheid ondersteunt burgers, bouwbedrijfsleven en gemeenten met subsidies voor duurzame energie. Veel huizenbezitters zijn echter nog onbekend met milieubesparende maatregelen. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en Milieu Centraal zijn daarom gestart met de website Ervaringenmetenergie.nl.

Huiseigenaren die het afgelopen jaar milieubesparende maatregelen hebben doorgevoerd, worden uitgenodigd om hun ervaringen op de website te plaatsen. De website wordt gekoppeld aan de website VerbeterUwHuis.nl. Hier kunt u nagaan welke energiebesparingsmogelijkheden u voor uw huis kunt toepassen en nagaan wat het rendement en investeringskosten van de door u gekozen milieubesparende maatregel is.

Ook voor professionals zijn deze sites interessant. U kunt VerbeterUwHuis.nl met logo in uw eigen site aanbieden. Via banners kunt u rechtstreeks aanhaken bij Ervaringenmetenergie.nl op de pagina van de betreffende maatregelen die passen bij uw bedrijf. Op deze wijze kunt u (potentiële) klanten zicht geven op ervaringen van andere mensen en eigen klanten aansporen hun ervaringen te delen.

Terug naar overzicht