Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
8

Finalisten Herman Wijffels Innovatieprijs 2013 genomineerd

Het Herman Wijffels Fonds heeft uit 743 inzendingen dertien ondernemers met kansrijke, duurzame innovaties genomineerd voor de Herman Wijffels Innovatieprijs 2013. Er zijn vijf nominaties in de nieuwe categorie zorg en welzijn.

Op donderdag 7 november worden de winnaars bekendgemaakt. U kunt de prijsuitreiking bijwonen. Het evenement biedt kennis, ontmoetingsmogelijkheden en inspiratie voor iedereen die bezig is met duurzame innovaties. Het thema dit jaar is 'samenwerking'.

Het Herman Wijffels Fonds is in 1999 opgericht, ter gelegenheid van het afscheid van Herman Wijffels als voorzitter van de hoofddirectie van Rabobank Nederland. Het doel van het fonds is het ondersteunen van initiatieven, die het coöperatief en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap bevorderen. De Herman Wijffels Innovatieprijs is de realisatie van deze doelstelling. Nieuw in het fonds is de speciale categorie zorg en welzijn. De zorgsector staat de komende jaren voor een grote uitdaging om urgente problemen op te lossen.

Terug naar overzicht