Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

aug
8

Twinningfaciliteit Nederland-Suriname geopend

Vanaf 9 augustus 2013 is de Twinningfaciliteit Nederland-Suriname geopend voor het indienen van projectvoorstellen. De faciliteit heeft als doel versterking van institutionele capaciteiten in Suriname en bevordering van sociale banden tussen Nederland en Suriname. Dit kan worden bereikt door contacten tussen Surinaamse en Nederlandse maatschappelijke organisaties te faciliteren, in de vorm van kennisuitwisseling en samenwerking. Door deze contacten worden instituties ondersteund en capaciteitsopbouw van het maatschappelijk middenveld versterkt. Aanvragen kunnen worden ingediend door
duurzame samenwerkingsverbanden van tenminste één Surinaamse en één Nederlandse maatschappelijke organisatie. De partners behoren tot de non-profit sector.

Het subsidieplafond voor het tijdvak 2013-2016 bedraagt in totaal € 6.500.000. Projectvoorstellen kunnen worden ingediend tot en met 30 september 2013, 16.00 uur (Nederlandse tijd), bij het Directie Westelijk Halfrond (DWH) van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag.

Terug naar overzicht