Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jul
8

Groningen verhoogt subsidieplafonds voor tweetal EBG-regelingen

De provincie Groningen heeft extra budget beschikbaar gesteld voor zowel de EBG ArbeidsplaatsenregelinG provincie Groningen 2020 (EBGAPR20) als de EBG InnovatieregelinG provincie Groningen 2020 (EBGIG20).

Het subsidieplafond voor de EBG ArbeidsplaatsenregelinG is verhoogd van € 150.000 naar € 330.000, het subsidieplafond voor de EBG InnovatieregelinG van € 250.000 naar € 500.000.

Over de regelingen
Beide regelingen komen voort uit het programma van Economic Board Groningen (EBG). Economic Board Groningen werkt aan een sterke en toekomstbestendige economie in het aardbevingsgebied. Hieronder vallen de gemeenten Het Hogeland, Midden-Groningen, Delfzijl, Oldambt, Appingedam, Loppersum, de voormalige gemeente Ten Boer en de dorpen Ezinge, Feerwerd, Garnwerd en Aduarderzijl.

De EBG ArbeidsplaatsenregelinG heeft als doel steun te verlenen voor nieuwe arbeidsovereenkomsten bij mkb-ondernemingen. De EBG InnovatieregelinG heeft als doel om onderzoek en ontwikkelingsactiviteiten binnen een onderneming te stimuleren, waarmee de betreffende onderneming haar concurrentievermogen structureel wil versterken.

Terug naar overzicht