Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jul
8

NWO-oproep voor tenure track posities in onderzoeksgebied ECCM

NWO heeft de oproep 'Elektrochemische Conversie en Materialen, Tenure Track Call' gepubliceerd.

Binnen deze oproep kunnen gepromoveerde onderzoekers uit binnen- en buitenkand een tenure track positie aanvragen in het onderzoeksgebied Elektrochemische Conversie en Materialen (ECCM) bij een Nederlandse gastinstelling.

Het doel van deze oproep is het versterken van de kennisbasis van het ECCM-veld en het stimuleren van zowel fundamenteel als toegepast onderzoek. Maatschappelijk Verantwoord Innoveren (MVI) is een integraal onderdeel van de oproep.

In aanmerking komen gepromoveerde onderzoekers uit binnen- of buitenland (bijvoorbeeld post-docs) die voor 21 juni 2019 niet als 'hoofdonderzoeker' (hoogleraar, universitair (hoofd)docent, tenure track onderzoeker, of een vergelijkbare aanstelling) werkzaam zijn geweest. De onderzoeker kan dus wel verbonden zijn aan de beoogde instelling via bijvoorbeeld een tijdelijk post-doc contract. Een inbeddingsgarantie van de gastinstelling is een verplicht onderdeel van de aanvraag.

De subsidie bedraagt maximaal € 950.000. Naast de tenure track positie is er ruimte voor tijdelijk personeel, materieel en investeringen. De looptijd is maximaal 6,25 jaar. Er is een budget van € 5.745.000 beschikbaar.

Aanvragen kunnen tot en met 21 november 2019 worden ingediend.

Zie voor meer informatie: https://www.nwo.nl/financiering/onze-financieringsinstrumenten/enw/elektrochemische-conversie-en-materialen-tenure-track-call/elektrochemische-conversie-en-materialen-tenure-track-call.html

Terug naar overzicht