Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jun
8

Kennis & Innovatieagenda 2016-2019 van de Topsector Agri&Food gepubliceerd

Het TKI Agri&Food heeft in interactieve sessies met de roadmap-commissies en in dialoog met de partijen die al publiek-privaat samenwerken de nieuwe Kennis- & Innovatieagenda voor de periode 2016 - 2019 opgesteld. Alle geledingen zijn hier in het voorjaar van 2015 bij betrokken geweest. Bij het opstellen van deze vernieuwde agenda zijn ook de ervaringen meegenomen van de Mid-Term Review over de periode 2012 - 2014 die in het eerste kwartaal van 2015 is uitgevoerd. Dit heeft geleid tot een nadere aanscherping van de oorspronkelijke Innovatiecontracten uit 2012 en 2013.

In deze agenda zet de topsector de lijnen voor de komende jaren uit en geeft het een overzicht van de benodigde middelen om de gestelde doelen te halen. In de bijlagen zijn de roadmaps opgenomen en de agenda's van de crossovers met biobased economy en high tech.

Het Topconsortium Kennis en Innovatie (TKI) voor de Topsector Agri&Food brengt de kennisbehoefte van het bedrijfsleven in beeld en adviseert het topteam Agrofood bij het vaststellen van de onderzoeksthema's. Daarnaast coördineert de TKI de Europese activiteiten en onderhoudt het contact met de acht andere topsectoren.

Terug naar overzicht